Blog

Een jarige verrassen in deze tijd, hoe pak je dat aan?  

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat we met zijn alle in een kringetje samen in de woonkamer zaten vanwege de verjaardag van onze vader, moeder, broer, zus, neef of nicht. Grote kans dat jij toen flink opzag tegen dit soort bijeenkomsten maar jeetje… zelfs dit missen we nu. Iemand zijn verjaardag vieren in deze tijd is opeens helemaal niet meer zo vanzelfsprekend. Toch hoeft dat gelukkig geen probleem te zijn en zijn er zat creatievelingen die het een en ander aan oplossingen hebben bedacht. Benieuwd naar de creatieve en leuke ideeën? We hebben ze hier voor je op een rij gezet!

Een kaartje sturen

Het tijdperk van de handgeschreven verjaardagskaart versturen leek even op zijn einde gekomen maar gelukkig kwam het Coronavirus om de hoek kijken. Het Coronavirus heeft veel nadelen maar heeft toch hier en daar ook nog een voordeel met zich meegebracht. We schrijven namelijk weer volop kaarten. Nu er even geen sprake is van lichaam contact maar we toch graag iemand willen feliciteren doen we dat weer gewoon met de ouderwetse kaart. Uiteraard kan je via een aantal sites online gemaakte kaarten versturen maar hoe leuk is het om de kaart voor de verjaardag te personaliseren. Pak wat stiften, kleurpotloden, lijm, verf en glitters uit de kast en maak er je mooiste kunstwerk ooit van. Wedden dat de jarige super blij verrast is.

Huis versieren

Dit creatieve idee is zowel voor de huisgenoten van de jarige als de niet-huisgenoten. Het huis versieren kan namelijk van binnen en van buiten. Versieringen doen het altijd goed met verjaardagen dus ook in deze tijd, al kan een beetje extra uitpakken zeker geen kwaad. Ga aan de slag met slingers, ballonnen, spandoeken en alles wat je maar kan bedenken. Hoe kleurrijker en vrolijker, des te beter het is.

Zoomparty

Dat we elkaar niet mogen opzoeken hoeft niet te betekenen dat er geen feestje gehouden kan worden. 2021 is het tijdperk van Zoom en Zoom leent zich perfect voor een online feestje. Zorg ervoor dat iedereen een feesthoedje, wat confetti en een lekker koud drankje bij de hand heeft en maakt er een onvergetelijke avond van met zijn alle. Ook op deze manier zal de jarige zich meer dan jarig voelen.Wat ook leuk is om te doen via zoom is een online pubquiz met zijn alle. Je kunt zelf een pubquiz maken of er online eentje op zoeken. Zelf een leuke quiz maken is overigens ook altijd een groot succes. 

Geef een reactie