Blog

Een goede fiets om jezelf te vervoeren

 Nu de lente voor de deur staat, is het natuurlijk erg fijn om een goede fiets te hebben. Zo kan je gemakkelijk een frisse neus halen en kan je kleine boodschappen op de fiets doen. En naar het terras gaan om te genieten van het lente zonnetje, dat doen we dan natuurlijk ook op de fiets. Maar ja, dan moeten we wel eerst een goede fiets hebben. Nu hoef je niet perse een spiksplinternieuwe fiets aan te schaffen. Je kan ook op zoek gaan naar een wat oudere fiets. En dan kan je gaan zoeken naar tweedehands fietsen Den Haag of Eindhoven of welke plek dan ook in de buurt is.

 

Maar voor wat gaan we allemaal de fiets pakken?

We zijn Nederland en we staan bekend om het fietsen. Dus we hebben altijd genoeg redenen om de fiets te pakken. Of we nu de fiets pakken om naar school te gaan en dan in de ochtend en na alle lessen een frisse neus te halen en even je hoofd leeg te maken zodat je daarna alle informatie die je krijgt goed kan ordenen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat wanneer je niet meer op school zit, of dat je een bijbaantje hebt, je dan met de fiets naar het werk kan gaan. En dan vooral op de vrijdag, want een vrijdag middag borrel slaan we niet zomaar over, toch? En dan ijshut gewoon beter als je met de fiets gaat.

Maar wanneer je alleen woont of wanneer je als student op kamers woont, dan kan je ook gemakkelijk de boodschappen op de fiets gaan doen. Want het is juist zo dat je dan niet super veel hoeft mee te nemen en dan is het ook fijn om op de fiets te gaan. Je bent zo op en neer en dan heb je dat ene klusje ook zo gedaan.

 

En het leukste om op de fiets te doen

Is natuurlijk wanneer je naar een terrasje fietst, of naar een restaurant om uit eten te gaan. Dan kan je lekker in het zonnetje, of tijdens het diner, een lekker wijntje of biertje pakken die goed bij het gerecht past die jij gaat eten. En een wijntje, of biertje, bij het eten is altijd een stuk gezelliger. Dat klinkt heel stom, maar bij mij maakt dat het eten echt af. En wanneer het niet kan, kan ik ook genieten van mijn spa rood met een citroentje daar niet van.

Geef een reactie